torstai 24. maaliskuuta 2016

Kania aktivoivia ostoksia

Englannin reissulta ei jostain kumman syystä paljoa kanitavaraa tarttunut mukaan (Crufts, jossa kävin, on koiranäyttely...) MUTTA Flexi-ständiltä löysin Raylan asenteeseen sopivan pinkin fleksin, joten olihan se pakko ostaa sille! Raylalla on jo söpöt kirkuvanvihreät valjaat (ei valitettavasti lapavaljaat, jotka kuulemani mukaan ovat paremmat), joten nyt päästään oikein kunnolla ulkoilemaan eikä tarvitse tuskailla liian lyhyiden hihnojen kanssa! Tottakai täällä Vantaalla on riskinsä ulkoiluttaa kania, mutta tuossa aika lähelläni on hiljaisempi pieni metsäpläntti jossa uskallan kania käyttää (koiria siinä joskus menee mutta ovat onneksi aina olleet kytkettyinä). Ostoksen mukana tuli vielä maailman söpöin pikkufleksi, varmaan tarkoitettu esim. avaimille sillä siitäkin saa vedettyä ohutta hihnaa ulos noin 10 cm verran. Myyjä nauraen sanoi, että "tässäpä vielä harjoituskappale mukaan!" :D Fleksin lukossa oli mukana joku tuollainen musta lisäkappale, varmaan jokin jatko-osa...



Reissun jälkeen eräänä kauniina päivänä marssin Faunattareen (mikä ei ollut järkevää), ja ostin sieltä uuden aktivointilelun! Se on Living Worldin valmistama, suunnattu hiiren kokoisille pieneläimille ja Prinssi Albert pääsikin sitä ensin testaamaan (mutta eipä raukka sitä unisena ymmärtänyt, joten kuva oli nyt hieman lavastettu). Lelussa on kaksi toimintoa: toisessa osassa levy pitää nostaa ylös, jotta pääsee herkkuihin käsiksi, ja toisessa levy pitää pyöräyttää sivuun.


Noh, Raylakin oli lelusta niin kiinnostunut, että annoin sen sillekin testiin, ja sen mielestä se oli ihan huippu vaikkei suu meinannut mahtua syömään herkkuja lelun sisästä:





Tottakai Raylan piti puskea aktivointilelua merkatakseen se omakseen...


Ja tottakai lelulle piti vielä antaa hurjaa kyytiä jos sieltä olisi vielä jostain tipahtanut lisää nameja!


Raylan söpö heinänsyönti-ilme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti